ballongvikt-gron-160-gr-1

Ilmapallopaino Vihreä

2,99 €

Ilmapallopaino Vihreä

Tilapäisesti loppu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Niin on tullut se päivä, jolloin pieni vauvasi joka aina halusi olla lähellä sinua ja jonka tuuditit uneen joka ilta, on kasvanut niin suureksi, että hän ihan itse valitsee, minkälaiset syntymäpäiväjuhlat hän haluaa.
Pitää olla marsipaanikakkua, mansikkaboolia hedelmälimsalla ja onginnassa pitää nousta pusseja, joissa on ekstrapaljon vadelma- ja lakritsikalloja. Tanssilattialle ei kukaan aikuinen ole tervetullut, koska siellä tullaan tanssimaan hitaita ja kovaäänisistä tulee uusinta musiikkia artisteilta, joiden nimiä et ole koskaan edes kuullut, kovalla volyymilla.
Koristelu sitten? Juu, sen pitää olla vihreä, sen hän on sanonut selvästi. Erityisen tärkeää on että vihreät ilmapallot voidaan täyttää heliumilla, niin että ne voidaan kiinnittää hohtaviin, upeisiin ilmapallopainoihin, jotka sopivat tyyliin! Haluat tehdä hänet iloiseksi ja autat hankkimaan nämä tarvikkeet.
Teet sen hymyillen, koska tiedät, että kun kaikki vieraat ovat menneet, tulee hän haluamaan ryömiä sohvalle vanhempiensa kanssa ja katsoa piirrettyä elokuvaa. Niin, kun ajattelet tarkemmin, tulee hän olemaan pieni tyttösi vielä vähän aikaa.
Ilmapallopaino Vihreä on ilmapallopaino, joka kiinnitetään heliumpallon naruun. Paino on verhottu vihreällä, hohtavalla foliolla, joka on leikattu juhlaviksi hapsuiksi ylimpänä.

Kapasiteetti: noin 30 kpl lateksi-ilmapalloja (9") tai noin 10 kpl numero- tai kirjainilmapalloja.

Paino: 170g.
Tuotenro 28901-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit