Hem
Teemat Juhlapäivät St. Patrick's Day

St. Patrick's Day

Kevään suurin kysymys ei ole se, mitä pitäisi tehdä klassisen irlantilaisen laulun juopuneelle merimiehelle, vaan sitä suurempi kysymys on yksinkertaisesti mitä viskiä pitäisi sekoittaa Irish Coffee-drinkkiin. Kysymys on aiheuttanut monta baaritappelua. Ehdotamme sinun välttävän baaritappelua ja omistautuvan juhlimaan vihreää saarta ja sen kulttuuria, historiaa ja kauneutta

Saint Patricks Day -juhlan tavalla, jonka vain irlantilainen vihreä sydän voi ymmärtää. Juhliaksesi Saint Patricks Dayta tarvitset mahdollisimman paljon vihreää. Lautasten, kulhojen, mukien, lasien ja koristenauhojen tulee olla vihreitä. Ilmapallot, vaatteet, kengät ja peruukit myös, kaikki vihreitä. Kyllä, kaiken on oltava vihreää Paddys Day- päivänä, sillä näin tehdään vihreällä saarella nimeltä Irlanti. Irlannin suojeluspyhimys Saint Patrick on Irlannin symboli ja sen kansan tärkein pyhimys. Hän vahtii Irlantia ja hänen päiväänsä vietetään vuosittain vihreissä juhlissa, joissa olut virtaa. Jopa olut on vihreää Paddys Day-päivänä, kuten sitä kutsutaan kansan keskuudessa.

Saint Patricks Day on tunnettu pohjolassa päivänä, jolloin kaupungin irlantilaiset ja brittiläiset pubit ovat vihreinä vaatteista, juomista ja asusteista, eikä vähiten ole nähtävillä yksi ja toinen apila vaatteiden motiivina. Jos olet onnekas, voit sitä paitsi nähdä pesunkestävän irlantilaisen Leprechaunin! Eli hahmon, joka on kuin pientä tonttua muistuttavan ukko, jolla on hienot kengät ja paljon kultaa. Hän seisoo sateenkaaren päässä joten jos näet hänet, tiedät että rikkaudet ovat lähellä.

Juhli Saint Patricks Dayta kuten oikea irlantilainen kansanmusiikilla, vihreillä vaatteilla, kolmiapiloilla sekä ilolla ja lauluilla! Slainte!
Lue lisää