hippie-langklanning-maskeraddrakt-1
hippie-langklanning-maskeraddrakt-2

Hippi Maximekko Naamiaisasu

49,98 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Liitele elämän läpi rentona hippinä pukeutuneena tähän hienoon hippimekkoon! Mekko on pitkä ja siinä on värikäs kuviointi ja pakolliset hapsut. Tee asusta entistä hienompi asusteilla, kuten pyöreillä silmälaseilla ja rauhanmerkkikaulakorulla!

Hippi Maximekko Naamiaisasu on pitkähihainen maximekko ,jossa on värikäs 70-luvun tyylinen kuviointi ja vaaleanpunainen koristenauha helmassa ja hihansuissa. Hihat ovat trumpettimaiset 3/4-hihat. Rinnassa on vaaleanruskea, kiinniommeltu liivi. Liivissä on beige koristenauha kulmissa ja pitkiä hapsuja alareunassa. Sen voi solmia kiinni rinnan alle vaaleanpunaisella nauhalla. Hiuspanta, silmälasit ja koru eivät sisälly asuun. Voit itse täydentää asun kuvan kaltaiseksi.

Löytyy koossa Small, Medium ja Large. 

Tämä on Wilbers Karnaval™ tuote. Wilbers on tunnettu erittäin laadukkaista naamiaisasuista. Ne saattavat olla hieman kalliimpia, mutta ne ovatkin täysin omaa luokkaansa! Niitä ei voi verrata mihinkään muihin naamiaisasuihin. Kangas on niin laadukasta, että voit pestä ja käyttää asua aina vain uudelleen.
Tuotenro 33419

Koko-opas

Arvostelut

34

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit