vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Halloweenmeikit

Jos tykkäät pukeutua ja suorastaan elät naamiaisia varten, halloweenmeikkiemme valikoima on kuin tehty sinua varten! Ei ole mitään hauskempaa kuin levittää hieman meikkiä ja nähdä kaikkien hämmästyneet ilmeet, kun ilmestyt halloweenjuhliin!

Täältä löydät kaiken tarvitsemasi halloweenmaskeeraukseen!


Meiltä löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka auttavat ajattelemaan luovasti ja uudella tavalla. Kasvomeikin, meikkikynien ja meikkiproteesien avulla voit viedä asusi uudelle tasolle, eikä siinä vielä kaikki! Nyt olemme täydentäneet valikoimaamme myös ammattimaisilla meikeillä, jotka todella tulevat saamaan ystäväsi haukkomaan henkeään. Oletko valmis luomaan elämäsi parhaan halloweenmeikin?

Kuinka halloweeniiksi voi maskeerata?


Voit tutustua etukäteen meikkausta käsitteleviin opastusvideoihin, jotta tiedät tarkalleen, mitä tuotteita tarvitset halloweenasusi luomiseen. Täältä löydät juuri tiettyjä hahmoja varten suunniteltuja meikkisettejä, esimerkkinä haamu, ja lisäksi F/X-meikkisettejä, jotka sisältävät ohjeet uskottavan näköisten haavojen luomiseen. Jos haluat mieluummin koota oman halloweenmeikkisettisi, löydät valikoimastamme erilaisia meikkejä, kuten vesipohjaisia meikkejä, kasvovärejä ja cremé makeup -tuotteita. Jos olet kunnianhimoinen ja näppärä, suosittelemme tutustumaan vaha- ja lateksivalikoimaamme, sillä näiden tuotteiden avulla loihdit ammattimaista tuntua halloweenmeikkiisi. Voit esimerkiksi lisätä itsellesi pitkän noidan nenän tai pari pelottavaa pirunsarvea, jotka tulevat näyttämään pelottavan aidon näköisiltä. Valikoimassamme on jotakin moneen eri makuun, kaikissa ajateltavissa olevissa väreissä. Mitä sanoisit vaikkapa itseloistavasta väristä, joka saa tanssiliikkeesi näyttämään hyvin futuristisilta? Maalaa kasvot tai koko keho tällä itseloistavalla värillä ja tulet huomaamaan, kuinka sinusta tulee pian illan itseoikeutettu tähti sitä mukaa, kun juhlat jatkuvat pikkutunneille.

Kaikkea verestä haavoihin, irtoneniin ja kulmahampaisiin


Monet liittävät halloweenin pelottaviin asuihin ja verta valuviin haavoihin, ja myös elävillä kuolleilla on suuri rooli. Niin suuret kuin pienet rakastavat tätä aavemaista perinnettä ja voit tietenkin valita itse, haluatko käyttää halloweenmeikkiäsi muuttaessasi itsesi söpöksi pupuksi tai vaikkapa mustikaksi. Jos aiot auttaa lapsiasi luomalla heille halloweenmeikin, löydät meiltä runsaasti myös heille sopivia vaihtoehtoja. Valmiit meikkisetit sopivat niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin, jotka haluavat muuttua zombiksi, vampyyriksi tai pelottavaksi haamuksi yhden yön ajaksi. Jos suunnittelet olevasi paholainen tai demoni jostakin toisesta maailmasta, löydät meiltä myös runsaasti erilaisia irtoneniä, irtokorvia ja tekohampaita, jotka viimeistelevät asusi. Jos haluat puolestaan jonkin hieman yksinkertaisemman, mutta pelottavan vaihtoehdon, todenmukaiset tatuointimme ovat erinomainen valinta. Ne näyttävät siltä kuin olisit ollut kauheassa onnettomuudessa ja saanut haavoja esimerkiksi kaulaasi tai kasvoihisi. Jos taas haluat luoda dramaattisemman vaikutelman, suosittelemme ostamaan veriampulleja, jotka saavat veren virtaamaan suustasi.

Meiltä löydät KAIKKI meikit halloweeniksi!


Onko sinut kutsuttu halloweenjuhliin etkä tiedä, miksi hahmoksi pukeutuisit? Älä huoli, laajan halloweenmeikkivalikoimamme avulla saat varmasti paljon ideoita asuasi varten. Tutustu erilaisiin tekoverituotteisiin ja meikkeihin, joita voit käyttää kerta toisensa jälkeen. Etkö osaa päättää, olisitko pelottava vai tyylikäs? Siinä tapauksessa voimme suositella Day of the Dead -meikkisettiä, jonka fiksu konsepti toimii niin halloweenina kuin muiden naamiaisten yhteydessä.
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat