vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Halloweenmeikit Lapsille

Tervetuloa kaikkein hulluimpaan, aavemaisimpaan ja eeppisimpään kokoelmaan halloweenmeikkejä pienille kauhukuninkaillemme ja -kuningattarillemme! Me Partykingillä olemme muuttaneet halloweenin juhlimisen todelliseksi hirviöjuhlaksi täydennettynä luovilla meikeillä, jotka antavat pelottavuudelle aivan uuden merkityksen.

Pelottavat meikit lapsille halloweeniin

Meidän kanssamme on kaikkea muuta kuin tylsää, mitä tulee lasten maskeeraamiseen halloweenia varten. Vai miltä kuulostaisivat kuin suoraan kauhuelokuvasta karanneet zombit, aavemaiset hämähäkkikuningattaret ja pelottavat luurangot höystettynä extra-annoksella naurua. Valikoimamme on täynnä meikkisettejä ja tarvikkeita, joilla on superhelppoa luoda kaikki muut kummitukset kateellisiksi tekeviä luomuksia.

Halloweensetit lapsille

Värimme ovat niin vahvoja, että ne säikäyttävät vampyyrinkin jo kaukaa. Siveltimemme ovat kuin maagisia taikasauvoja, jotka luovat taideteoksia suoraan kasvoille. Eikä sinun tarvitse olla ammattilaismaskeeraaja niitä käyttääksesi – meikkisettimme sisältävät helpot ja seikkaperäiset ohjeet, joiden avulla pieni hirviösi syntyy hetkessä.

Maskeeraa verisiä haavoja ja pelottavia meikkejä!

Älä unohda yksityiskohtia – verisiä haavoja, hehkuvia silmiä ja kaikkea muuta, mikä tekee halloweenmaskeerauksestasi todella pelottavan. Anna mielikuvituksen virrata ja synnyttää niin pelottavia maskeerauksia, että ne aiheuttavat painajaisia vielä viikkojenkin päästä. No, oletko siis valmis nostamaan halloweenjuhlallisuudet uudelle tasolle? Tutustu hulluun valikoimaamme lasten halloweenmeikkejä ja luo kanssamme kaikkein kauhistuttavimmat ja ikimuistoisimmat lopputulokset. Haluamme kuitenkin varoittaa sinua – lapset saattavat tarvita yövaloa tästä eteenpäin!
Lue lisää