ansiktssmink-med-penslar-1
ansiktssmink-med-penslar-2

Kasvomeikki Animals

19,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Salla
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Vahvat, syvät värit!
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • yuki
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  jobbar på förskola. använde den till en cirkus vi hade med barnen där dom klädde ut sig till djur. färgerna var jättefina och lättanvända. otroligt att det var så enkelt att tvätta av också.
  8 / 9 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko järjestämässä lastenjuhlia eläin- tai viidakkoteemalla? Kasvomeikki on arvostettu ohjelma lastenjuhlissa. Nämä värit sopivat erinomaisesti eläinaiheisiin meikkeihin, ja voit luoda kaikkea kissoista ja koirista tiikereihin ja elefantteihin. Värejä voi käyttää tietenkin myös muuhun teemaan. Onnea kasvomeikkien kanssa kokeiluun!

Kasvomeikki Animals sisältää 12 kpl vesiliukoista väriä, kaksi erikokoista sivellintä ja meikkisienen. Väreillä voit piirtää kasvoja ja vartaloa. Väri on helppo pestä pois haalealla vedellä.

Myydään 12-pakkauksessa.