crazylinser-blind-white-1
Asiakaskuva
kb-crazylinser-blind-white-1
Asiakaskuva
kb-crazy-linssit-blind-white-1
Asiakaskuva
kb-crazylinser-blind-white-28073-1

Crazy-linssit Blind White

19,99 €

Varastossa (50+ kpl)

Täydennä

Kalpea iho, valkoiset vaatteet, valkoiset kengät ja hopeanharmaat hiukset. Asusi vuoden Halloween-naamiaisiin on periaatteessa valmis, mutta jotain puuttuu. Se, joka saa ihmiset reagoimaan hieman enemmän kuin vain sanomaan "voi, miten hieno sinä olet!... mikä sinä oikein olet?"

Näiden crazy-linssien avulla tulet olemaan täysin valkoinen ja kalpea, eivätkä ihmiset edes kysy sinulta, vaikka se onkin vähän epäselvää, mitä sinä esität, vaan he tulevat vain hyväksymään sen tosiasian, että sinulla on illan upein asu. "Tyhjä ilme" on juuri saanut aivan uuden merkityksen.
Koska näkösi tulee heikentymään aivan valtavasti näitä linssejä käyttäessäsi, tulet tuskin näkemään kaikkien muiden vieraiden fantastisia asuja, mikä taas merkitsee sitä, että sinulla on upein asu niistä, jotka itse olet nähnyt illan aikana. Joka asiassa on omat hyvät ja huonot puolensa. Mutta älä vain saa päähäsi lähteä juoksulenkille metsään tai juosta bussin perässä nämä linssit silmissäsi. Tulet kokemaan hetken sokeutta, eikä se ole mikään helppo nakki.

Crazy-linssit Blind White ovat partylinssit ilman vahvuutta ja ne sopivat kaikenvärisille silmille. Linssit antavat vaikutelman, että silmäsi ovat kokonaan valkoiset (omasta silmänväristäsi riippuen, tietysti). Tietyillä väreillä vaikutelmasta tulee vähän kalpea eikä aivan valkoinen. Nämä linssit eivät ole oikein sopivat molemmissa silmissä yhtaikaa käytettäviksi, sillä ne tekevät sinut lähes sokeaksi.

Tietoja
  • One size, sopivat useimmille
  • Kaarevuus 8,6 mm. Linssin halkaisija 14 mm
  • CE-merkitty ISO9001:n mukaan, korkea laatu
  • 12 kuukauden linssi, voit käyttää jopa yhden vuoden ajan
  • Toimitetaan pareittain tiiviissä pakkauksessa
  • Täydennä linssinesteellä paremman kestävyyden aikaansaamiseksi
  • Suositellaan yli 18-vuotiaille.
  • HUOM! Nämä linssit huonontavat näköäsi huomattavasti niitä käyttäessäsi, ja sen vuoksi linssien käyttö molemmissa silmissä yhtaikaa ei ole sopivaa, sillä ne sokaisevat sinut melkein kokonaan!
Huom! Lue mukana toimitettavat ohjeet ennen tuotteen käyttämistä
Tuotenro 28073-1

Arvostelut

139

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

3

Tägit