zombiehund-med-pals-1

Zombikoira Karvoilla

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Vanha, mukava ukko nimeltä Mauri oli asunut korttelissasi pidempään, kuin mitä pystyt muistamaankaan - aina sanavalmiina heittämään heittämään teräviä kommentteja sinulle ja muille pihan ipanoille. Epätavallisen persoonallisuutensa alla hän oli kuitenkin todella yksinäinen, ainoana ystävänään ilkeä vahtikoira joka haukkui tauotta. Erään kerran ukko ja hänen rakkinsa painuivat hieman yllättäen lomalle. Ja koska karma puree, hänellä oli reissussaan hieman epäonnea. Sait nimittäin kuulla uutisista, että hän oli saanut surmansa epätavallisessa verilöylyssä. Verilöylyn oli organisoinut zombiryhmä, jonka armeija myöhemmin hävitti. Tänä päivänä ukon pelkoa herättävä koira löytyy kaupungin museosta, ja se saa veresi seisahtumaan joka kerta siellä vieraillessasi. 

Zombikoira Karvoilla on suuri Halloween-koriste, joka näyttää ihan luuhun asti kalutulta zombikoiralta, joka on veren tahrima. Sillä on hampaat tallella sekä joitakin paloja ihoa, jossa näkyy valkoista ja harmaata karvaa. Koira on valmistettu muovista ja karvajäljitelmästä.

Pituus: 94 cm.