vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
godisunderklader-86618-5
godisunderklader-86618-6
godisunderklader-86618-7
godisunderklader-86618-8

Karkkialusvaatteet

9,99 €

Valitse tuoteversio

Ystävänpäivä, syntymäpäivä, vuosipäivä tai tavallinen keskiviikkoilta. Olipa sinulla jotain juhlittavaa tai ei, nämä seksikkäät ja hauskat makeisalusvaatteet tarjoavat sinulle ja kumppanillesi hauskaa ja kuumaa aikaa yhdessä. Yllätä kumppanisi romanttisella illallisella kotona ja päättäkää kuuma hetki yhdessä makuuhuoneessa. 

Karkkialusvaatteet ovat juuri sitä miltä se kuulostaa. Seksikkäät makeisista tehdyt alusvaatteet. Auta kumppaniasi riisuutumaan suutasi käyttämällä. Alusvaatteet pienenevät pikkuhiljaa ja paras odottaa, kun kaikki makeiset ovat poissa. Valitse pikkuhousujen, rintaliivien ja alushousujen välillä. Tai miksei kaikki kolme?

Pikkuhousut ainesosat: Dekstroosi, modifioitu maissitärkkelys, emulgointiaine: E470b, happo: sitruunahappo, aromit, väriaineet: E129, E102, E133.

Rintaliivit ainesosat: Dekstroosi, glukoosisiirappi, happo: sitruunahappo, aromit, väriaineet: E129, E133. Paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti (E470b).

Alushousut Ainesosat: Dekstroosi, modifioitu maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, happo: sitruunahappo, aromit, väriaineet: E129, E102, E133.

Sisältää atsoväriaineita, joilla voi olla negatiivinen vaikutus lasten käyttäytymiseen.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Saatavilla koko: One size
Trosor ingredienser: Dextros, modifierad majsstärkelse, emulgeringsmedel: E470b, Syra: citronsyra, aromer, färgämnen: E129, E102, E133.

BH ingredienser: Dextros, glukossirap, syra: citronsyra, aromer, färgämnen: E129, E133. Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat (E470b).

Kalsonger ingredienser: Dextros, modifierad majsstärkelse, klumpförebyggande medel: Magnesiumsalter av fettsyror, Syra: Citronsyra, Aromer, Färgämne: E129, E102, E133.

Innehåller AZO färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Finns i storlek: One size
Tuotenro 86618
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit