vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
noblesse-hjartan-chokladask-92374-1

Noblesse Hjärtan Suklaarasia

5,99 €

130 grammaa

Varastossa (50+ kpl)
Sano se ruusulla! Tai suklaarasialla. Ehkä molemmilla? Mutta enimmäkseen suklaarasialla! Kukapa ei rakastuisi aivan valtavasti, jos joku niin suloinen kuin sinä antaisi näin suloisen lahjan? Nauttikaa jokaisesta sekunnista yhdessä ja tehkää se romanttisten sydämenmuotoisten Noblesse-suklaiden kanssa!

Noblesse Hjärtan Suklaarasia sisältää klassista, ohutta ja viettelevän herkullista Noblesse-maitosuklaata pienellä rapeudella. Suklaa on myös sydämen muotoista, joten se sopii erinomaisesti lahjaksi sydänystävällesi ystävänpäivänä.

Rasia sisältää yhteensä 130 grammaa suklaata.

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, VOIRASVA, herajauhe (MAITO), RASVATON MAITOJAUHE, paahdetut maissihiutaleet/ (maissi, sokeri, suola), heratuote (MAITO), emulgointiaine (SOIJALESITIINI), aromit. Sisältää vähintään 36 % kaakaota.
Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, SMÖRFETT, vasslepulver (MJÖLK), SKUMMJÖLKSPULVER, rostade majsflingor/ (majs, socker, salt), vassleprodukt(MJÖLK), emulgeringsmedel (SOJALECITIN), aromer. Innehåller minst 36% kakao.
SAATTAA SISÄLTÄÄ PÄHKINÖITÄ.
KAN INNEHÅLLA NÖTTER.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92374-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit