Sivun alkuun
Aloitussivu > Teemat > Lahjat > Ystävänpäivälahjat >
Näytä koko kuvaus

Ystävänpäivä lahja 2019 - Tyttöystävä & Poikaystävä

Tiesitkö, että virallinen nimitys ystävänpäivälle on oikeastaan "Valentinuksen päivä"? Päivä, joka nykyaikaisessa ilmenemismuodossaan on peräisin amerikkalaisista perinteistä, mutta jonka todellinen alkuperä on traditioissa, jotka syntyivät joskus keskiajalla muinaisessa Euroopassa. Päivää vietetään pyhimyksen, Pyhän Valentinuksen (rakkauden) kunioittamiseksi, ja siksi me täällä Partykingillä olemme innostuneet tästä pyhäpäivästä! Päivästä, jolloin voi osoittaa arvostuksensa kumppaniaan kohtaan riippumatta siitä, miltä olosuhteet näyttävät.

Asiaa ei tarvitse tehdä vaikeaksi, sillä usein riittää, että antaa pienen ruusun, söpön pienen nallen tai pienen rasiallisen suklaata. Kaikki nämä jutut löydät tietenkin ystävänpäivälahjakategoriastamme! Haluatko panostaa enemmän ja näyttää, että todella välität? Mitä sanoisit 24 karaatin kullalla pinnoitetusta ruususta, nallekarhukimpusta, niskaa hierovasta tyynystä tai miksei vaikkapa jättimäisestä nallekarhusta, joka peittää puolet makuuhuoneesta? Mikään ei ole liian suurta eikä mikään ole liian pientä! Juuri sen vuoksi meillä Partykingillä on niin vaihteleva valikoima – valikoima sekä sinulle että minulle.

Ystävänpäivälahjan ei tarvitse olla perinteinen materiaalinen asia. Se voi olla myös erityinen kokemus, kokemus, joka luonnollisesti on unohtumaton! Esimerkkinä sellaisesta voi olla, että kiirehdit töistä kotiin vähän tavallista aikaisemmin ja ripustat sydänilmapalloja ja punavalkoista serpentiiniä kattoon, täytät kristallikulhot ihanalla maitosuklaalla ja peität vuoteen ruusun terälehdillä. Se tulee antamaan kovanahkaisimmallekin onnellisuusshokin! Riippumatta siitä, mitä tarvitset kullataksesi rakkaasi päivän – löydät sen Partykingiltä!

Vaikka eletään jo vuotta 2019, on ihmisillä VIELÄKIN vaikeuksia kaikkien ystävänäpäivälahjojensa kanssa, joten vinkkimme täydelliseksi ystävänpäivälahjaksi poika- tai tyttöystävälle riippuu tietenkin pojista ja tytöistä, mutta emme ole kuitenkaan esimerkiksi koskaan tavanneet poikaa, joka olisi kieltäytynyt rakkauslapusta, joka on täynnä ilmaisia hierontatarjouksia, viskikarkkeja, suklaata ja rakkauspelejä! Meillä ei ole oikeastaan mitään ystävänpäivälahjakategoriassamme, joka ei sopisi pojalle..., jaa, tai ehkä sittenkin hätätilavibraattori! Emme ole myöskään koskaan tavanneet tyttöä, joka olisi kieltäytynyt karkkialusvaatteista, geelisydämistä, slip knoteista tai sydämillä somistetuista sukkahousuista.

Yhteenvetona siis todettakoon, että täältä löydät kaiken tarvitsemasi onnistunutta ystävänpäivää varten!

Suodatin

Näytetään 138 tuotetta
castle