fuck-me-spel-1

Fuck Me Aikuisten Peli

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Suoraan asiaan. Tässä Fuck Me aikuisten pelissä saat suuren määrän kuumia seksiasentoja ja tehtäviä, joita teet partnerisi kanssa. Mukana tulevilla seksinopilla, Kama Sutra -korteilla ja kahdella penisrenkaalla voimme luvata sinulle erityisen ihanan illan yhdessä rakkaasi kanssa.

Fuck Me Peli on eroottinen seksipeli, jossa on useita seksikkäitä haasteita, joita voit toteuttaa partnerisi kanssa. Pelissä on kaksi seksinoppaa ja Kama Sutra -kortteja, jotka sisältävät tehtäviä, sekä potenssirengas ja värisevä penisrengas, jotka tulevat tarjoamaan maksimaalisen himokkaita seikkailuja. Käyttäkää siis tilaisuus hyväksenne ja maustakaa seksielämäänne tällä seksikkäällä pelillä.

  • Eroottinen aikuisten peli
  • Ikäsuositus: 18-vuotiaasta alkaen
  • Sisältää Kama Sutra -kortit tehtävillä
  • Sisältyy: Potenssirengas, värisevä penisrengas (paristo sisältyy) ja kaksi seksinoppaa
  • Peliaika: Vaihteleva
  • Kielet: Ruotsi, norja, englanti, espanja, ranska, saksa, hollanti, puola, venäjä ja italia (ei suomi ja tanska)