gigantisk-mugg-82696-1
gigantisk-mugg-82696-2
gigantisk-mugg-82696-3

Jättimäinen Muki

89,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko niin, että sinä vain rakastat kahvia? Tai oikeastaan kaikkea, mikä liittyy kahviin? Tunne, kun järjestät kahvipullaa ja kutsut ystäväsi juomaan kupillisen, on hieno, vai kuinka? Sinun ei tarvitse juosta hakemassa lisää kahvia, se on ainakin varma juttu! Tämä jättimäinen kahvimuki sinun tarvitsee vain täyttää kahvilla yhden kerran ja siinä on taatusti tilaa toiselle jos kolmannellekin mukilliselle. Mukin tilavuus on nimittäin peräti 5 litraa!

Jättimäinen Muki sopii sille, joka rakastaa kahvia yli kaiken, ja lisäksi se on uskomattoman hieno koristus kahvipöydässä, heitä siihen joukko pullia ja käytä sitä tarjoilukulhona! Tai mikset istuttaisi siihen hienoa kukkaa? NIIN, aivan selvästi muki, jolla on monta käyttötarkoitusta!

  • Materiaali: Posliini
  • Tilavuus: 5 litraa
  • Koko: noin 26 cm x 31 cm