vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Teemat Joululahjat Yritysjoululahjat

Joululahjat työntekijöille

Sopivien joululahjojen valitseminen työntekijöille voi olla hankalaa. Voi tuntua vaikealta löytää jokin kaikkia miellyttävä vaihtoehto ja osoittaa arvosta mielekkäällä tavalla. Ei kuitenkaan syytä huoleen! Me Partykingillä olemme koonneet valikoiman joululahjoja, jotka sopivat täydellisesti ilahduttamaan ja tekemään koko yrityksen tyytyväiseksi. Meiltä löytyy jotakin sopivaa kaikenlaisille yrityksille ja henkilöstöille, onpa kyse hallinnollisesta työstä, nuorista työntekijöistä tai yllätyksestä itse pomolle.

Joululahjat kaikenlaisille yrityksille


Yrityksesi tyypistä riippumatta löydät varmasti jotakin sopivaa Partykingiltä. Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka sopivat täydellisesti joululahjoiksi työntekijöillesi. Jos yrityksesi toimiala on hallinnollinen, voit valita työntekijöillesi itsesekoittavan mukin. Tällä tavoin he voivat keskittyä työhönsä tarvitsematta käyttää aikaa ja energiaa kahvin sekoittamiseen. Se sopii täydellisesti lahjaksi työntekijöillesi auttaen heitä tekemään työnsä tehokkaasti ja keskeytyksittä. Jos yrityksessäsi on paljon nuoria työntekijöitä, voi olla hauska ajatus yllättää heidät baaritarvikkeilla, kuten shakereilla ja jäänmurskaimilla. Tiedäthän, miten nuoret vaeltelevat klubeilla ja baareissa yöaikaan? Se voi olla hauska lahja, jota nuoret työntekijät arvostavat ja joka voi auttaa luomaan juhlavan tunnelman työpaikalle.

Arvostusta ja ylellisiä lahjoja


Jos haluat yllättää työntekijäsi jollakin hieman ylellisemmällä ja eksklusiivisemmalla vaihtoehdolla. Tarjoamme myös suuren valikoiman kauniita tuotteita, jotka symboloivat arvostusta. Valittavanasi on kullattuja ruusuja, pyöriviä viinipullotelineitä ja eri mallisia karahveja. Nämä lahjat sopivat täydellisesti osoittamaan kiitollisuuttasi ja ne tekevät varmasti vaikutuksen työntekijöihisi. ”Joululahja-asiantuntijamme” mukaan on olemassa erilaisia tapoja osoittaa arvostusta, henkilön tyypistä riippuen. Rohkeille henkilöille suosittelemme lahjakorttia tai baarisettiä. Hieman varovaisemmille sopivat perinteisemmät lahjat, kuten karahvisetti ja tyylikkäät lasit.

Lahja pomolle?


Ehkäpä sinä olet työntekijä ja haluat yllättää esihenkilösi erityisellä tavalla? Vai oletko saanut hiljattain ylennyksen? Tällöin viskilasisetti tai kauniit samppanjalasit voivat olla erinomainen vaihtoehto. Tällainen elegantti ja tyylikäs lahja tekee varmasti vaikutuksen pomoosi. Lasien ohella valittavanasi on viinituoksuja, viinipakkauksia lahjasettinä tai jotakin muuta vastaavaa. Tärkeintä on valita jotakin, mitä uskot pomosi arvostavan ja joka osoittaa kiitollisuutesi saamastasi ylennyksestä. Kuka tietää, ehkä sinut ylennetään VIELÄ uudelleen?

Joululahja kaikkiin tilanteisiin


Etsitpä lahjaa pomolle, sadalle työntekijällesi, työkaverillesi tai jollekulle, joka on lähdössä yrityksestä, Partykingiltä löydät etsimäsi. Tarjoamme yritysjoululahjat työntekijöille ja muille yrityksille – nopeasti, kätevästi ja helposti netistä. Laajan valikoimamme ansiosta sinun on helppoa löytää täydellinen joululahja joka tilanteeseen. Tutustu Partykingin valikoimaan ja löydä jotakin koko yritystä ilahduttavaa ja tyydyttävää. Kuka tietää, ehkäpä sinua tullaan kutsumaan ”maailman parhaaksi pomoksi” sen jälkeen, kun työntekijät ovat saaneet sinulta täydellisen joululahjan?

Löydä täydellinen joululahja Partykingiltä


Joulu on erinomaista aikaa osoittaa arvostusta henkilökunnan vuoden aikana tekemää työtä ja osoittamaa sitoutumista kohtaan. Partykingiltä löydät laajan valikoiman joululahjoja, jotka sopivat kaikille yrityksille ja kaikkiin työympäristöihin. Etsitpä jotakin käytännöllistä, persoonallista tai juhlavaa, meiltä löytyy jotakin sopivaa tekemään työntekijäsi tyytyväisiksi ja tuntemaan ylpeyttä saadessaan olla osa yritystäsi. Tee siis tämän vuoden joulusta tähän mennessä paras ja yllätä työntekijäsi joululahjalla, joka todella osoittaa arvostustasi! Tervetuloa meille tekemään joulusta erityinen yrityksellesi ja työntekijöillesi.
Lue lisää