Näytä suurempi kuva

Woochie Crazy Grin Lateksiproteesi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1202
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
14,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Tuo mystinen hahmo saa kaikki tuntemaan olonsa epämiellyttäväksi. "Kuka se on?", joku pohtii. "En ole koskaan nähnyt häntä.", sanoo toinen. Yritätte saada selvää siitä tummasta hahmosta, mutta se on vaikeaa, koska hänellä on päässään suuri huppu. Mutta sitten hän vihdoinkin kääntyy. Ja te näette hänen suuren vastenmielisen suunsa! Suun, jossa on kellertäviä hirviön hampaita. Hän näyttää siltä, että voisi syödä teidät kaikki suuhunsa! Hetkessä sekasorto alkaa, kun kaikki pakoon yrittävät heittelevät takkeja ja kenkiä yrittäessään päästä mahdollisimman kauas hänestä. Mutta hän jää rauhassa paikoilleen kamalan suunsa kanssa ja virnuilee itsekseen: Nappaan heidät toisen kerran, ei mitään vastusta.

Woochie Crazy Grin Lateksiproteesi on korkealaatuinen proteesi, joka on valmistettu ohuesta ja kevyestä lateksista, joka esittää ylisuurta suuta ja teräviä hampaita. Huomioithan, että tarvitset iholiimaa kiinnittääksesi hampaat. Nestemäisellä lateksilla varmistat myös luonnollisen sulautumisen suusi ympärille. Suosittelemme myös kunnon meikkiä lookisi viimeistelyyn.

Tägit

ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Cassie 2 vuotta sitten
    ÄLSKAR DENNA, lyckades göra en skit creepy sminkning med den :)
    3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen29389 tai ladata ne manuaalisesti.
castle