wilton-candy-melts-75122-10
wilton-candy-melts-75122-2
wilton-candy-melts-75122-3
wilton-candy-melts-75122-4
wilton-candy-melts-75122-5
wilton-candy-melts-75122-6
wilton-candy-melts-75122-7
wilton-candy-melts-75122-8
wilton-candy-melts-75122-9
wilton-candy-melts-75122-1

Wilton Candy Melts

7,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Näillä Wiltonin Candy Meltseillä vain mielikuvitus on rajana! Sulata niitä ja käytä uskomattoman herkullisena vaniljanmakuisena kuorrutteena. Todellinen ylellisyys leivoksillesi, jota on superhelppo käyttää. 

Wilton Candy Melting Drops ovat kuin makeisia, joita sulatetaan kakkutikkareiden, tikkareiden tai leivonnaisten kuorrutteeksi. Sulata mikrossa tai vesihauteessa ja kaada sulanut tuote leivonnaisesi kuorrutteeksi tai dippaa siihen suoraan. Myydään 340 gramman pussissa.  

Ainesosat: sokeri, hydrattu kasvirasva (palmuydin), maitojauhe (rasvaton), emulgointiaine: E322 (soija), väriaine: E171. Allergeenien vuoksi katso lihavoidut ainesosat. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Tuote on Halal-sertifioitu. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita. 

Ingredienser: socker, hydrogenerat vegetabiliskt fett (palmkärna), mjölkpulver (skummet), emulgeringsmedel: E322 (soja), färgämne: E171. För allergener, se ingredienser med fetstil. Kan innehålla spår av nötter. Denna produkt är Halal-certifierad. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.