sandwich-pizza-24-x-37-g-88968-1

Wasa Sandwich Pizza

alkaen 

1,50 €

37 grammaa

 − art.nr 88968-1
Parempaa välipalaa saa etsiä! Suuri ja pieni, nuori tai vanha - pizzanmakuinen Wasa Sandwich on välipalavalinta, olitpa sitten liikkeellä tai etsit nopeaa välipalaa perheen retkelle. Ruotsalainen suosikki! 

Wasa Sandwich Pizza koostuu rapeasta näkkileivästä kermaisella sandwich-täytteellä, joka on maustettu tomaatilla ja basilikalla. Sandwich Pizza on 100 % ilmastokompensoitu.

Myydään 37 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: Ruisnäkkileipä (täysjyväruisjauho 50 %, ruisjauho, hiiva, suola), juustotäyte 36,5 %, (rapsiöljy, juustojauhe 9 % (maito), sheavoi, piimäjauhe, maltodekstriini, luonnollinen aromi (maito), kuivattu tomaatti 0,7 %, kuivattu basilika 0,02 %. Ingredienser:Rågknäckebröd (fullkornsrågmjöl 50%, rågmjöl, jäst, salt), ostfyllning 36,5%, (rapsolja, ostpulver 9% (mjölk), sheasmör, kärnmjölkspulver, maltodextrin, Luonnonvärinen arom (mjölk), torkad tomat 0,7%, torkad basilika 0,02%). Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä, soijapavuista ja lupiinista. Kan innehålla spår av sesamfrön, sojabönor och lupin. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit