vuxenpoang-fragespel-2
vuxenpoang-fragespel-3
vuxenpoang-fragespel-4

Vuxenpoäng Kysymyspeli

19,99 €

Vuxenpoäng - Kuinka aikuinen oikeasti olet? Oletko ollut ensimmäisellä parilounaalla ja kuullut itsesi sanovan "ehkä meidän pitäisi lopettaa, huomennakin on päivä..."? Oletko alkanut säästää lahjapapereita saamistasi lahjoista? Syötkö kirsikkakonvehdin Aladdin-rasiasta? Ilahdutko, jos saat näyttää henkilöllisyystodistuksen Alkossa? Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, sinulla on oletettavasti hyvät mahdollisuudet tässä pelissä.

Vuxenpoäng on peli sinulle, joka et ole aivan varma, jos todella olet aikuinen. Viihdyttävä peli kaikesta, pörröisistä sohvatyynyistä parilomiin, rommirusinajäätelöstä, mikron muovikuvusta ja kalliista kokkiveitsisetistä. Peli sisältää yli 300 osuvaa, hauskaa ja tunnistettavaa kysymystä ja kilpailet ystäviesi kanssa kerätäksesi eniten aikuispisteitä. Peli lopetetaan laskemalla pisteet yhteen, jolloin saat selville, kuinka vanha olet... oikeastaan. Ole valmiina moneen nauruun ja suureen tunnistuskomiikkaan!

Täydellinen päivälliselle, juhlaan tai perjantai-iltaan! Vuxenpoäng on myös täydellinen lahja sille, joka on alkanut sanoa "en toivo itselleni mitään...". Toimitetaan hienossa pienessä rasiassa, jonka mitat ovat 14 x 14 cm.

  • Ikä: 18+
  • Peliaika: noin 30 min
  • Pelaajien lukumäärä: vähintään 2 kpl
  • Kieli: Ruotsi 
  • Sisältää 300 kysymystä
Tuotenro 11812-1

Arvostelut

20

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit