fore-eller-efter-spel-1
fore-eller-efter-spel-2
fore-eller-efter-spel-3

Före Eller Efter Peli

19,99 €

Ilmestyikö kaviaari Kalles Kaviar kauppoihin ennen vai jälkeen sen, kun Gävlen pukki paloi ensimmäistä kertaa? Tuliko Peppi Pitkätossu ennen kuin Legoa alettiin myydä ensimmäisen kerran, vai sen jälkeen? Keksittiinkö rintaliivit ennen vai jälkeen sen, kun voitiin suorittaa ruotsalainen uimamerkki "simborgarmärket" ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa?

Före Eller Efter Peli on oikein hauska ja vähän hassu koko perheen peli, jossa vaaditaan, että sinulla on hyvät tiedot siitä, milloin jotakin tapahtui ensimmäisen kerran. Peli on mukaansatempaava ja sopii sekä lapsille että aikuisille. Unohda vuosiluvut ja päivämäärät - tässä sinun tarvitsee vain tietää, tapahtuiko se ennen vai jälkeen. Voi milloin tahansa pysähtyä ja varmistaa pisteesi tai sitten jatkat ja yrität saada lisää pisteitä. Peli sisältää 600 mielenkiintoista ja juonikasta kysymystä.

Mutta mitä tapahtuu, jos vastaat väärin? Jos vastaat väärin, menetät KAIKKI pisteesi. Tässä on tärkeää tietää, milloin on parasta pysähtyä ja olla tyytyväinen.

  • Ikäsuositus: 14+
  • Peliaika: 15-45 min
  • Pelaajien lukumäärä: 2-12 kpl
  • Kieli: Ruotsi
  • Pelityyppi: Perhepeli, seurapeli
Tuotenro 67240-1

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit