beam-me-up-babe-82879-3
beam-me-up-babe-82879-1
beam-me-up-babe-82879-2
beam-me-up-babe-82879-4

Vihreä Avaruusolio Deluxe Naamiaisasu

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

79,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Oletko kotoisin Marsista? Tai suunnitteletko vierailua kaukaiselle galaksille? Siinä tapauksessa tämä asu saa sinut sulautumaan paikallisten joukkoon hetkessä! Upea avaruusolion asu toimii kaiken lisäksi myös erilaisissa naamiaisissa, täydellistä eikö vain!

Vihreä Avaruusolio Deluxe Naamiaisasu sisältää kaksiosaisen setin, jossa on alushousut, panta korvilla ja pitkät käsineet neljällä, pitkällä avaruusoliosormella. Yläosa on kiiltävän metallinhohteinen ja siinä on suipot olkapehmusteet, ja hame on läpinäkyvää kiiltävää materiaalia, jossa paksu helmakoriste. Pannassa on kaksi suurta korvaa ja pörröistä vihreää materiaalia, joka tekee siitä erityisen hienon. Hieno asu halloweenjuhliin tai avaruusaiheisiin naamiaisiin!

  • Materiaali: Polyesteri, muovi
  • Sis. Toppi, hame, alushousut, käsineet ja panta
  • Peruukki ja kengät eivät sisälly
  • Saatavana koossa: X-Small, Small, Medium ja Large


Tämä on virallinen Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu upeista ja korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne saattavat olla hieman kalliimmat, mutta ovat laatunsa puolesta täysin omassa luokassaan! Kestävän kankaan ansiosta asut ovat pestäviä ja niitä voi käyttää useita kertoja.
Tuotenro 82879

Koko-opas

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit