gron-astronaut-barn-maskeraddrakt-79770-1
gron-astronaut-barn-maskeraddrakt-79770-2

Vihreä Astronautti Lasten Naamiaisasu

29,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Minna
  3 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Huonolaatuinen ja todella pieni mitoitus. Koko 10-12v oli 135 senttiselle liian pieni haalari. Kypärän visiiristä kuitenkin näkee läpi tuoteen tiedoista poiketen.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tässä ei ole mitään nähtävää – kyseessä on tavallinen, vihreään pukeutunut astronautti – osa avaruusmiehistöä. Aivan tavallinen astronautti, jota ei ole syytä epäillä mistään petoksista tai muusta. Veitsestä ei tarvitse huolehtia – äänestäkää pois joku muu! 

Vihreä Astronautti Lasten Naamiaisasu tekee lapsesta täydellisen pienen astronautin avaruuslennolle – tai miehistön pahimman painajaisen, joka on valmis pettämään kaikki muut! Täydellinen asu teinille, joka viihtyy tietokonepelien parissa ja joka pelaa esimerkiksi suosittua Among Us -peliä. Asuun kuuluu haalari, laukku ja huppu. Hupussa on kasvot peittävä muovilippa, eikä sen läpi ole mahdollista nähdä. Et siis tule näkemään mitään, kun sinulla on huppu päässäsi!

 • Materiaali: 100 % polyesteriä
 • Saatavana koossa: 5-6, 7-9 ja 10-12 vuotta
 • Sis. päähineen, haalarin ja laukun
 • Käsineet, veitsi ja kengät eivät sisälly