vicks-tripple-action-sockerfria-halstabletter-90177-1

Vicks Tripple Action Sokerittomat Kurkkupastillit

2,90 €

72 grammaa

 − art.nr 90177-1
Kolme kärpästä yhdellä iskulla! Ne sisältävät sekä C-vitamiinia että sinkkiä ja maistuvat raikkaalta mintulta, joten nämä on AINA hyvä pitää käden ulottuvilla, kun tarvitset jotakin, joka raikastaa hengityksen. Supermaukkaita ja täysin sokerittomia! 

Vicks Tripple Action Sokerittomat Kurkkupastillit ovat raikkaita ja sokerittomia, mintun makuisia kurkkutabletteja täytettynä tiiviisteestä valmistetulla mustaherukkamehulla.

Myydään 72 gramman pussissa. 

Ainesosat: Isomalti, maltitolisiirappi, sukraloosi, mustaherukkamehu tiivisteestä, luonnollinen mintunmaku, mentoli, L-askorbiinihappo, luonnollinen aromi, sitruunahappo, porkkana, mustikka, sinkkisulfaatti. Ingredienser: Isomalt, maltitolsirap, sukralos, svart vinbärssaft från koncentrat, naturlig mintsmak, mentol, L-askorbinsyra, naturlig arom, citronsyra, morot, blåbär, zinksulfat. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit