vicks-soft-drops-lemon-79404-1

Vicks Soft Drops Lemon

2,99 €

Makeisen luominen, joka maistuu sekä hyvältä että saa myös suun tuntumaan raikkaalta, on taidetta – ja Vicks on onnistunut siinä. Nappaa pussi kotiin ja testaa näitä pehmeitä herkkuja aivan itse! 

Vicks Soft Drops Lemon sisältää pehmeitä, raikkaan sitruunan ja mentolin makuisia tabletteja. Sisältää myös C-vitamiinia, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Myydään 90 gramman pussissa. 

Ainesosat: Fruktoosi-glukoosisiirappi, sokeri, muunneltu tärkkelys, 3,7 % sitruunamehutiiviste, sakeuttamisaine: pektiini, hydrolysoitu herneproteiini, hedelmä- ja kasvitiiviste (omena, kurkuma), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), luonnollinen sitrus-/minttuaromi, happo: sitruunahappo, spirulinatiiviste, kasviöljy (auringonkukka), pintakäsittelyaine: valkoinen ja keltainen mehiläisvaha. Voi sisältää maitojäämiä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostamisesta, jos toisin ei ole ilmoitettu.
Ingredienser: Fruktos-glukossirap, socker, modifierad stärkelse, 3,7% citronjuice från koncentrat, förtjockningsmedel: pektin, hydrolyserat ärtprotein, frukt- och växtkoncentrat (äpple, gurkmeja), L-askorbinsyra (vitamin C), naturlig citrus/mint arom, syra: citronsyra, spirulina-koncentrat, vegetabilisk olja (solros), ytbehandlingsmedel: bivax, vit och gul. Kan innehålla spår av mjölk. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79404-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit