vicks-soft-drops-cherry-79400-1

Vicks Soft Drops Cherry

2,90 €

90 grammaa

 − art.nr 79400-1
Kun on kyse mauista, jotka ovat sekä hyviä että myös antavat raikkaan tunteen, kirsikka ja mentoli on makuyhdistelmä, jota on vaikea lyödä laudalta. Kenties mahdotonta. Tässä on pussi täynnä pehmeitä herkkuja! 

Vicks Soft Drops Cherry ovat pehmeitä, raikkaan kirsikan ja mentolin makuisia tabletteja. Sisältää myös sinkkiä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Myydään 90 gramman pussissa. 

Ainesosat: Fruktoosi-glukoosisiirappi, sokeri, muunneltu tärkkelys, 6,4 % kirsikkamehutiiviste, sakeuttamisaine: pektiini, hydrolysoitu herneproteiini, 0,7 % seljanmarjamehutiiviste, happo: sitruunahappo, hedelmätiiviste (omena), luonnollinen aromi, spirulinatiiviste, sinkkisulfaatti, kasviöljy (auringonkukka), pintakäsittelyaine: valkoinen ja keltainen mehiläisvaha. Voi sisältää jäämiä maidosta. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostamisesta, jos toisin ei ole ilmoitettu.
Ingredienser: Fruktos-glukossirap, socker, modifierad stärkelse, 6,4% körsbärsjuice från koncentrat, förtjockningsmedel: pektin, hydrolyserat ärtprotein, 0,7% Fläderbärsjuice från koncentrat, syra: citronsyra, fruktkoncentrat (äpple), naturlig arom, spirulina-koncentrat, zinksulfat, vegetabilisk olja (solros), ytbehandlingsmedel: bivax, vit och gul. Kan innehålla spår av mjölk. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit