blodtorstig-vampyr-dam-maskeraddrakt-1
blodtorstig-vampyr-dam-maskeraddrakt-2
Kun saavut halloweenjuhliin upeassa viitassa ja goottihenkisessä liivissä, voit olla varma että itse Dracula tuntee olonsa alipukeutuneeksi. Punamusta väritys antaa klassisen vampyyrityylin ja upea asu muuttaa sinut juhlien tyylikkäimmäksi verenimijäksi, jota on koskaan nähty! 

Verenhimoinen Vampyyri Naisten Naamiaisasu sisältää viininpunaisen liivin jossa on musta kirjailu, mustat samettipintaiset shortsit, pitkän viitan jossa on pystykaulus ja koristeellisen kaulakorun. Viitta on helppo riisua tarvittaessa ja sekä liivi että shortsit ovat hyvin joustavat. Saatavana naisten koossa small, medium ja large. Asu on valmistettu polyesteristä. Huomioithan, että sukkahousut ja kasvokorut eivät sisälly.

  • Koko: S, M, L 
  • Materiaali: Polyesteri
  • Sisältää liivin, shortsit, viitan ja korun
  • Sukkahousut ja kasvokorut eivät sisälly

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu upeista naamiaisasuistaan, jotka ovat uskomattoman korkealaatuisia. Ne saattavat maksaa hieman tavallista enemmän, mutta ovat täysin omaa luokkaansa! Niitä ei voi edes verrata perinteisiin naamiaisasuihin. Laadukkaan kankaan ansiosta asu on helppo pestä ja sitä voi käyttää useita kertoja.

Koko-opas

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit