fargskiftande-badshorts-grongul-86460-4
fargskiftande-badshorts-grongul-86460-2
fargskiftande-badshorts-grongul-86460-3
youtube video play

Väriä vaihtavat Uimashortsit Vihreä/Keltainen

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuvittele, että voisit mennä veteen keltaisilla shortseilla ja sitten nousta rannalle vihreillä. Tiedämme, että on helppoa ajatella, että tämä siisti mutta käsittämätön keksintö on olemassa vain tulevaisuudessa, mutta EI! 

Väriä vaihtavat Uimashortsit Vihreä/Keltainen sisältää tämän vuoden tyylikkäimmät uimashortsit, jotka vaihtelevat keltaisena ja vihreänä. Täydelliset päivään rannalla, uima-altaalla tai allasjuhlissa! 

  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large, X-Large ja XX-Large

Näin se toimii: Väriä vaihtavat uimashortsimme vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Uimashortseja lämmittää kehon lämpö ja aurinko. Heti kun ne joutuvat kosketuksiin veden kanssa tai niitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi. 

Koot: Uimashortsit ovat istuvuudeltaan normaalit ja normaalikokoiset. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje:Konepesu hellävaraisella ohjelmalla, enintään 30 asteessa. Ripustettava kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).