fargskiftande-badshorts-blagron-86456-1
fargskiftande-badshorts-blagron-86456-2
fargskiftande-badshorts-blagron-86456-3
youtube video play

Väriä vaihtavat Uimashortsit Sininen/Vihreä

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tiedämme, että voi olla vaikeaa valita kahden suosikkivärin välillä, kun on aika ostaa kauden uudet uimashortsit. Siksi olemme järjestäneet asian, jotta sinun ei koskaan enää tarvitse kohdata tätä epämiellyttävää päätöstä - koskaan! Nämä siistit shortsit vaihtelevat sinisen ja vihreän väreissä lämpötilan mukaan. Siistiä, vai mitä?! 

Väriä vaihtavat Uimashortsit Sininen/Vihreä sisältää tämän vuoden tyylikkäimmät uimashortsit, jotka vaihtelevat sinisenä ja vihreänä. Täydelliset päivään rannalla, uima-altaalla tai allasjuhlissa! 

  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large, X-Large ja XX-Large

Näin se toimii: Uimahousujen väri muuttuu lämpötilan mukaan. Noin 27 celsiusasteessa väri muuttuu. Uimahousuja lämmittää kehon lämpö ja aurinko. Heti kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa tai niitä jäähdytetään muulla tavalla, värit muuttuvat välittömästi. 

Koot: Uimahousut ovat istuvuudeltaan normaalit ja normaalikokoiset. Valitse tavallisesti käyttämäsi koko. 

Pesuohje: Konepesu hellävaraisella ohjelmalla, enintään 30 asteessa. Ripustettava kuivumaan (vältä suoraa auringonvaloa).