bomullspads-1

Vanulaput

2,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Oskar
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Eräs kaunis päivä muutama viikko sitten tunsit itsesi energiseksi ja kelvolliseksi, koska sait hetken erilaisia kotispa-hoitoja. Ajelit jalat huolellisesti, värjäsit hiukset säteilevällä värillä ja lakkasit sormen- ja varpaankynnet kauniin punaisiksi. Oi, miten tunsit itsesi hienoksi! Hitaasti, mutta varmasti tämä hieno tulos tavoitteli kuitenkin kaaosta. Pienet untuvat jaloissa, mistä ei tarvitsisi tietää ja juurikasvun voit aina peittää mukavalla hatulla, mutta kynnet loistavat ikävästi kuluneena punaisen sävyissä. Jotain täytyy tehdä! Ota esille kynsilakanpoistoaine sekä nämä mukavat, pehmeät vanulaput ja hankaa kynsiä ja näe, miten kulunut ilme pyyhkiytyy pois muutamassa minuutissa! Sopii yhtä hyvin esimerkiksi silmämeikin poistoon. 

Vanulaput on 60-pakkaus vanulappuja, joissa on hyvä imukyky. Laput tuntuvat pehmeiltä ja miellyttäviltä iholla ja niitä voi käyttää hyvin myös esimerkiksi meikin tai kynsilakan poistoon siihen sopivalla aineella.