vampyrtander-storpack-89657-1

Vampyyrihampaat Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

20,00 €

2 kg

Tilapäisesti loppu
Alkavatko vampyyrin hampaat kulua, kun on tullut purtua lukemattomia kauloja vuosien varrella? Katso tänne! Nyt voit ostaa kotiin paketin, jossa on jopa 2 (!) kiloa uusia väkäsiä suuhusi pistettäväksi! Erinomainen karkki halloweeniin. 

Vampyyrihampaat Suurpakkaus ovat ihanan sitkeitä ja erittäin maukkaita hedelmähampaita - täydelliset halloweenherkuiksi! 

Myydään 2 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Tärkkelyssiirappi, sokeri, gelatiini, hapot (sitruunahappo, maitohappo), kosteuden säilyttävä aine, sorbitoli, hyytelöimisaine pektiini, makuaineet, väriaine kokenilli, titaanioksidi, kasviöljy (kookos, palmuydin), pintakäsittelyaine (mehiläisvaha valkoinen ja keltainen), karnaubavaha. Ingredienser: Stärkelsesirap, socker, gelatin, syror (citronsyra, mjölksyra), fuktighetsbehållare, sorbitol, geleringsmedel pektin, smakämnen, färgämne kochenill, titanoxid, veg. olja (kokos, palmkärn), glansmedel (bivax vitt och gult), carnabauvax. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 89657-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit