rosa-prinsessa-deluxe-maskeraddrakt-90200-1

Vaaleanpunainen Prinsessa Deluxe Naamiaisasu

89,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Hullun upea prinsessamekko, joka todella määrittelee klassisen prinsessan! Osuva valinta, jos haluat pukeutua kauniiksi prinsessaksi naamiaisia varten tai Prinsessa Peachiksi Super Mariosta. Varo kuitenkin Bowseria matkalla juhliin!

Vaaleanpunainen Prinsessa  Deluxe Naamiaisasu on suloinen prinsessamekko, jonka asusteet nostavat lookin linnan korkeimman tornin yläpuolelle. Itse hameosassa on 2 eri sävyä vaaleanpunaista: vaaleampi, joka on pääväri, ja tummempi pinkki, joka korostaa vyötärön ja helman yksityiskohtia. Kangas on puhvitettu olkapäiltä.
Sisältää myös kullanvärisen diadeemin, jossa on smaragdinsininen muovikivi ja käsineet silkkimäisestä materiaalista. Mekko ja hanskat ovat polyesteriä ja tiara muovia.

Täydennä asua mielellään tyllihameella saadaksesi mekkoon enemmän pöyheyttä.

  • Materiaali: Polyesteri
  • Sis. mekko, käsineet ja diadeemi
  • Stay-upit ja kengät eivät sisälly
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large ja X-Large

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue tunnetaan naamiaisasuistaan, jotka ovat fantastisen laadukkaita. Ehkä ne maksavat hieman enemmän, mutta ne ovat täysin omaa luokkaansa! Eikä niitä sovi verrata muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä ja käyttää pukua kerta toisensa jälkeen.
Tuotenro 90200

Koko-opas

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit