emil-i-lonneberga-barn-maskeraddrakt-1
emil-i-lonneberga-barn-maskeraddrakt-2

Vaahteramäen Eemeli Lapset Naamiaisasu

49,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Malin
  9 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Mitt barn älskar att klä ut sig, hon ska få kläderna i 3-årspresent. Myssen har hon dock redan fått och hon ÄLSKAR den. Hon tar bara av den när hon klär ut sig till ngt annat eller ska sova:)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tunnemme hänet keppostelevana lapsena Smålannista josta tuli tunnettu melkein koko maailmassa. Ikonisella myssyllä ja pyssyllä hänestä tuli kasvot puuseppäveistolle ja kepposille, ja hän on yhtä pidetty tänään kuin ensiesiintymisessään 1963. Eemeliksi pukeutuminen on aina ollut suosittua lasten keskuudessa, ja tämä deluxe-puku, johon sisältyy paita, housut ja myssy, ei takuulla tee ketään surulliseksi.   

Vaahteramäen Eemeli Lapset Naamiaisasu sisältää paidan, housut ja myssyn. Kaikki on valmistettu polyesteri ja saatavilla koot Small (3-4 vuotta), Medium (5-6 vuotta), Large (7-9 vuotta), X-Large (10-13 vuotta). Tämä on deluxe-puku, se tarkoittaa, että se on valmistettu paremmasta ja kestävämmästä materiaalista.

 • Koot: Small (3-4 vuotta), Medium (5-6 vuotta), Large (7-9 vuotta), X-Large (10-13 vuotta)
 • Materiaali: Polyesteri
 • Sis. paita, housut ja myssy

Tämä on virallisesti lisensioitu tuote.