unicorn-fan-godis-88806-1

Unicorn Fan Karkki

2,99 €

Yksisarvisteemaisten juhlien tuoksinassa pieni viilentävä tuulonen voi olla ihanaa – tai kenties hedelmäinen makeinen. Tässä on täydellinen makeinen niin lastenjuhliin kuin perjantai-iltaan! 

Unicorn Fan Karkki on lelutuuletin, joka näyttää yksisarviselta ja on täynnä pehmeitä, hedelmänmakuisia makeisia. Kun yksisarvisen nappeja painetaan, tuuletin pyörii. Saatavilla väreissä: sininen, vaaleanpunainen ja valkoinen. 

Myydään yksittäin 10 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Dekstroosi, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine: Ingredienser: Dextros, glykossirap, surhetsreglerande medel: sitruunahappo; aromiaine, paakkuuntumisenestoaine: citronsyra; aromämnen, antiklumpförebyggande medel: rasvahappojen magnesiumsuolat; pintakäsittelyaine: karnaubavaha; väriaineet: E100, E120, E133. magnesiumsalter av fettsyror; ytbehandlingsmedel: carnauba wax; färgämnen: E100, E120, E133. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 88806-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit