vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Uimarenkaat & Uimapatjat

Yksi kesän ihanimmista puuhista on varmasti viilentävä pulahdus veteen! Pidätkö uimapatjalla kellumisesta paetaksesi rannalla olevia ihmisiä? Tai ehkäpä pidät tyylikkäästä uimisesta ja uiskentelusta flamingo-uimarenkaan kanssa rantaviivan tuntumassa, tyylikkäät aurinkolasit hiuksissasi?

Rakastamme puhallettavia asioita, palloja ja renkaita! Tämän vuoksi meillä on tietenkin uimapatjoja, jotka ovat pizzaviipaleen, ananaksen, donitsin, yksisarvisen tai vaikkapa trooppisen flamingon muotoisia. Täältä löytyy todellakin jotakin jokaiselle, niin pienille kuin suurille. Uimarenkaat vauvoille tai upea hainevä suuremmalle lapselle laitettavaksi hänen selkäänsä hänen opetellessaan uimaan hain lailla!

Me Partykingillä rakastamme hauskoja asioita, joten haluamme korostaa kesän kaikkien hetkien täyttämistä hauskalla tekemisellä. Haluat varmasti erottua joukosta ainutlaatuisten uimarenkaiden ja uimapatjojen avulla allasbileissäsi? HELL YEAH! Kelluminen ympäriinsä drinkki kädesä ja peppu donitsiuimarenkaaseen painettuna voi onnistua tyylikkäästi! Parasta kaikessa on se, että voit yhdistää donitsiuimarenkaan tyylikkäisiin puhallettaviin juomatelineisiin, jotka ovat minidonitsien muotoisia.

Jotta lapset viihtyisivät vieläkin paremmin rannalla, vaaditaan, että rantalaukkuun on otettu mukaan erilaisia ulkoleluja. Ethän unohda hankkia pumppua puhallettavaa, suurta krokotiiliä varten, sillä puhaltamisesta tulee muuten todella haastavaa keuhkoillesi!

Meillä on giganttinen valikoima kaikille heille, jotka haluavat nostaa vesileikit uudelle tasolle tänä kesänä. Haastakaa toisenne saadaksenne selville, kuka meloo nopeimmin erilaisilla puhallettavilla eläimillä. Voittaako kisan flamingouimarengas vai puhallettava valkohai? Lopputuloksesta riippumatta tärkeintä on pitää hauskaa, ja sitä on takuulla luvassa aina, kun ostat tuotteet Partykingiltä!
Lue lisää