vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
tutti-frutti-piece-of-cake-losvikt-101031-1

Tutti Frutti Piece of Cake Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

20,00 €

2,2 kg

Varastossa (3 kpl)
Vieraiden tyydyttäminen makealla on loppujen lopuksi "a piece of cake". Lataa vain pari kiloa Tutti Fruttia ja me lupaamme, että tunnelma on parhaimmillaan! 

Tutti Frutti Piece of Cake Suurpakkaus on herkullista karkkia kuppikakkujen ja kakkupalojen yhdistelmässä, jossa on tuoreita hedelmäisiä makuja: kiivi-sitruuna-lime, mustikka-vanilja & mansikka-banaani. Valmistettu luonnollisista väri- ja makuaineista. Gelatiiniton ja vegaaninen. 

Myydään 2,2 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, modifioitu perunatärkkelys, happamuudensäätöaine (maitohappo, natriumlaktaatti), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), elintarvikeväri (tiiviste saflori ja spirulina), luonnolliset aromit, väriaine (antosyaaniuute). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: socker, glukossirap, vetestärkelse/hvedestivelse, modifierad potatisstärkelse/kartoffelstivelse, surhetsreglerande medel (mjölksyra, natriumlaktat), ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgande livsmedel/fødevarer der farver/næringsmidler som avgir farge (koncentrat av safflor och spirulina), naturliga aromer, färgämne/farvestoff (extrakt av antocyaner). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 101031-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit