malaco-syrliga-snackor-storpack-79278-2

Malaco Syrliga Snäckor Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

20,00 €

2,28 kg

Varastossa (8 kpl)
Ajattele, jospa meri olisi täynnä näitä pieniä herkkupaloja...Ääh! Miksi vain unelmoida, kun voi käyttää tilanteen hyväkseen ja täyttää koko ruokakomeron karkilla? Tässä sinulla on suurpakkaus, josta voit nauttia piiitkään.

Syrliga Snäckor Suurpakkaus sisältää hapokkaiden hedelmien makuisia hyytelökarkkeja, jotka ovat muodoltaan kuin simpukoita. 

Toimitetaan 2,28 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: glukoosisiirappi, sokeri, tärkkelys, happo (sitruunahappo), kasviöljyt (kookos, rypsi), aromit, pintakäsittelyaineet (mehiläisvaha), väriaineet (E160e, E141, E160a). Tuotteiden sisältöön voi tulla muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: glukossirap, socker, stärkelse, syra (citronsyra), vegetabiliska oljor (kokos, raps), aromer, ytbehandlingsmedel (bivax), färgämnen (E160e, E141, E160a). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79278-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit