colaflaskor-godispase-1

Colaflaskor Makeispussi

1,00 €

80 grammaa

 − art.nr 43602-1
Vaihda Cola-Colan juominen pariin hyvänmakuiseen Cola-pulloon (Colaflaskor) vaihtelun vuoksi. Se kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta se pitää todellakin paikkansa! Ne ovat nimeltään Colaflaskor ja maistuvat tietenkin Coca-colalta ja ovat vaikka kuinka maukkaita. Oikea karkkisuosikki niin suurten kuin pientenkin keskuudessa! Tässä pienessä sopivassa pussissa, jonka voit maiskutella lauantaikarkkina tai minä päivänä tahansa.

Colaflaskor Makeispussi on hyytelömakeisia, joissa on raikas coca-colan maku.

Yksi pussi sisältää 80 grammaa.

Ainesosat:Glukoosisiirappi, sokeri, maissitärkkelys, happo (sitruunahappo), aromi, kasviöljyt (kookos, palmu*), happamuudensäätöaine (E331), väriaine (E150c), pintakäsittelyaine (mehiläisvaha). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Glukossirap, socker, majsstärkelse, syra (citronsyra), arom, vegetabiliska oljor (kokos, palm*), surhetsreglerande medel (E331), färgämne (E150c), ytbehandlingsmedel (bivax)., Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

33

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit