tutti-frutti-combos-sour-storpack-79256-1

Tutti Frutti Combos Sour Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

22,99 €

Jos et ole jo maistanut Tutti Frutti Sour Comboja, on sitä ehdottomasti harkittava. Nämä pienikokoiset herkut ovat nimittäin niin hyviä, että ne saavat makunystyrät heittämään voltteja! Mitäpä sanot kokonaisesta 3,2 (!) kilosta nautittavaksi koko pitkän viikon aikana? 

Tutti Frutti Combos Sour Suurpakkaus sisältää vegaanisia karkkeja raikkaalla ja hapokkaalla veriappelsiinin ja juustokakun makuyhdistelmällä 

Toimitetaan 3,2 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, maissitärkkelys, happamuudensäätöaineet (E296, E331), aromit, väriaineet (mustan porkkanan tiiviste ja saflori). Tuotteiden sisältöön voi tulla muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on ostettaessa vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, glukos-fruktossirap, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E296, E331), aromer, färgande livsmedel (koncentrat av svart morot och safflor). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79256-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit