tutti-frutti-chewy-fruits-sour-1

Tutti Frutti Chewy Fruits Sour

2,00 €

Heitä kourallinen Chewy Fruits Sour -karkkeja kitaasi ja saat nähdä että koko kasvosi rypistyvät. Ne ovat kirpeitä, mutta samalla valtavan, fantastisen uskomattoman hyviä!

Tutti Frutti Chewy Fruits Sour on kirpeästi sokeroituja karkkeja, joiden makuna on tutti frutti, passion, ananas ja päärynä. Toimitetaan 150 gramman pussissa. Makeiset eivät sisällä gelatiinia ja ne ovat vegaanisia. 

Ainekset: sokeri, glukoosisiirappi, modifioitu perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (E330, E270, E325), perunaproteiini, maissitärkkelys, täysin kovetettu kasvipohjainen rasva (palmu, rypsi, auringonkukka), luonnolliset aromit, värjäävät elintarvikkeet (saflori ja spirulina), väriaine (uute antosyaaneista). SAATTAA SISÄLTÄÄ VEHNÄÄ. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: socker, glukossirap, modifierad potatisstärkelse, surhetsreglerande medel (E330, E270, E325), potatisprotein, majsstärkelse, fullhärdat vegetabiliskt fett (palm, ryps, solros), naturliga aromer, färgande livsmedel (koncentrat av safflor och spirulina), färgämne (extrakt av antosyaner). KAN INNEHÅLLA VETE. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 65651-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit