tutti-frutti-chewy-fruits-70g-1

Tutti Frutti Chewy Fruits

1,49 €

Maistuvaa karkkia Fazerilta! JOS pidät Tutti Frutista, tulet rakastamaan näitä! Ei lisättävää...

Tutti Frutti Chewy Fruits toimitetaan 70 g pussissa ja se sisältää sitkeitä tutti frutti -karkkeja Fazerilta. Maut ovat hedelmäisiä eivätkä karkit ole pelkästään maukkaita, vaan myös vegaanisia! Ah, niinpä niin... Tutti Frutti Chewy Fruits sisältää siis vain luonnollisia väriaineita!

Myydään yksittäin 70 gramman pusseissa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, muunnettu tärkkelys, happamuuden säätelyaine (E270, E325), perunaproteiini, elintarvikeväri (saflori- ja spirulinatiiviste), luontaiset aromit, pintakäsittelyaine (E903), väriaineet(antosyaanitiiviste). Saattaa sisältää vehnää. Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Lisäkysymyksiä voit esittää asiakaspalvelullemme.
Parasta ennen: Tuote säilyy min. 4 viikkoa ostosta, jos muuta ei ilmoiteta. Ingredienser: Glukossirap, socker, modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (E270, E325), potatisprotein, färgande livsmedel (koncentrat av safflor och spirulina), naturliga aromer, ytbehandlingsmedel (E903), färgämne (extrakt av antosyaner). Kan innehålla vete.
Tuotenro 54270-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

14

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit