vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
dubbel-daim-1

Tupla Daim Suurpakkaus

39,99 €

36-pakkaus

Varastossa (6 kpl)
Jälleen menestys karkinvalmistaja Maraboulta. Daim! Kappaletavara, joka aina houkuttelee ihanassa kasassa kauppojen kassojen luona. Seisot ja silmäilet niitä odottaessasi vuoroasi ja kun olet laittanut viimeisen tavaran ostoshihnalle "vips!", niitä sujahtaa yksi tai kaksi kappaletta myös ostoshihnalle selittämättömällä tavalla. Ja nyt ne ovat vain muutaman klikkauksen päässä postilaatikostasi!

Koska Daim Suurpakkaus on niin fantastisen hyvää ja maistuu täysin omanlaiseltaan, se toimitetaan tässä tuplaversiona.

Myydään 36-pakkauksena á 56 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, palmuöljy, kaakaovoi, kaakaomassa, manteli (3 %), herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voirasva, heratuote (maito), sokeroitu kondensoitu rasvaton maito, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi tuotetiedot aina alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: Socker, palmolja, kakaosmör, kakaomassa, mandel (3%), vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, smörfett, vassleprodukt (mjölk), sockrad kondenserad skummjölk, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 31765-2
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

29

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit