tug-of-war-clowns-prop2-1
youtube video play

Tug-Of-War Clowns Rekvisiitta

499,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Step Pad Rekvisiittaan

Step Pad Rekvisiittaan

7,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Klovneista voi olla montaa mieltä, on niitä, jotka pitävät klovneja todella hauskana ja niitä, jotka pelkäävät klovneja kuollakseen. Tässä rekvisiitassa yhdistyy noiden kahden maailman molemmat puolet. Ulkonäkö on suoraan pahimmasta painajaisesta, jossa kaksi klovnia repii lasta riekaleiksi - samaan aikaan kun käyvät hauskaa keskustelua. Tämä rekvisiitta shokeeraa taatusti ystäviäsi ja juhlavieraitasi ja kaikki muistavat taatusti kuinka pieteetillä panostit halloweenjuhliisi.

Tug-Of-War Clowns Rekvisiitta on rekvisiitta, joka esittää kahta klovnia vetämässä köyttä pienellä lapsella. He liikkuvat edestakaisin, näyttävät todella pelottavilta ja keskustelevat kovaäänisesti kuinka he repivät lapsen kahtia, samalla kuin lapsi huutaa. Klovnien suut liikkuvat kun he puhuvat ja heidän silmänsä loistavat. Koriste on kooltaan noin 1,8 metriä. Se voidaan aktivoida kolmella eri tavalla: se voi olla jatkuvasti päällä, kun joku astuu astinlaudalle ja liiketunnistimen avulla, kun joku kulkee sensorin rajaamalla alueella. Rekvisiitta tulee sijoittaa lähelle pistorasiaa, jotta saat sen toimimaan. Johto sisältyy pakkaukseen. Valmistettu metallista, muovista, polyesteristä ja elektroniikasta.

  • Mitat: Noin 1,8 cm
  • Materiaali: Polyesteri, muovi, metalli, elektroniikka
  • Ääni, valo ja liike
  • Liiketunnistin ja astinlauta
  • EU-virtajohto sisältyy pakkaukseen
  • Englanninkieliset käyttöohjeet sisältyvät pakkaukseen

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0