tube-of-terror-1

Tube of Terror

29,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Jussi-pekka
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Tulisuus yllätti. Polte kuitenkin levittyi 30 minuutissa,mutta aamulla huomasimme eilen syötyjen syötyjen pähkinöiden potkivan takasin.
  4 / 9 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Janne
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  very hot
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Janne
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Ei jätä ketään kylmäksi tämä tuote.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tube of Terror – Putki joka sisältää kuolemaa, kipua ja katumusta kaikkia samanaikaisesti.

Luulitko pystyväsi käsittelemään tulista ruokaa ja tulisia snackseja? Silloin luulit väärin, sillä kun olet maistanut pari kolme pähkinää, joita on tässä putkessa, jota kutsutaan nimellä "Tube of Terror" on se, mitä joskus kutsuit tuliseksi, nykyään lasten ruokaa. Nämä pähkinät eivät ole maustettu chilillä.. ne on maustettu Carolina Reaper -chilillä! Sinulle, joka et ole niin perillä asiasta, voimme kertoa, että Carolina Reaper on helvetillisen-hirvittävän-hyi hitto-mitätapahtuu-kuolenkominänyt-vahvaa!

Uskallatko vastata Tube of Terror -haasteeseen (kutsutaan myös Death Nut Challenge)? Siinä on tarkoitus, että syöt 1-2 pähkinää kerralla kunnes tuubi on tyhjä, sitten istut paikoillasi juomatta tai syömättä kokonaista viisi minuuttia. Jos selviät tästä juoksematta hakemaan vettä, jogurttia tai kuolematta siihen paikkaan, olet selvinnyt haasteesta ja voit kutsua itseäsi mestariksi! Haasta itsesi, velipoika tai uskomattoman "kestävä" isäsi, joksi hän mielellään kutsuu itseään.

Huomio että nämä pähkinät ovat äärimmäisen vahvoja. Niitä ei tulisi nauttia lasten, raskaana olevien, sinun jolla on sydänsairauksia tai yleensä herkkien ihmisten. Pähkinät sisältää 13 miljoonaista scoville-uutetta, joka on mielettömän vahvaa!

Toimitetaan kappaleittain putkessa, jossa 43 grammaa.

Ainesosat: Jumbo XL Virginia Maapähkinät, ruokosokeri, Carolina reaper paprika, paprika (suklaa bhutlah, 7 pot, 7 pot douglah, moruga scorpion), merisuola, 13 m kapsaisiinikristalleja, mausteet. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Jumbo XL Virginia Jordnötter, rörsocker, carolina reaper paprika, paprika (choklad bhutlah, 7 pot hjärnstam, 7 pot douglah, moruga scorpion), havssalt, 13m capsaicin kristaller, krydda. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.