Näytä suurempi kuva

Tube of Terror

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2623
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 137
selected_index: 0
29,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä sisällysluettelo

Tuotekuvaus

Tube of Terror – Putki joka sisältää kuolemaa, kipua ja katumusta kaikkia samanaikaisesti.

Luulitko pystyväsi käsittelemään tulista ruokaa ja tulisia snackseja? Silloin luulit väärin, sillä kun olet maistanut pari kolme pähkinää, joita on tässä putkessa, jota kutsutaan nimellä "Tube of Terror" on se, mitä joskus kutsuit tuliseksi, nykyään lasten ruokaa. Nämä pähkinät eivät ole maustettu chilillä.. ne on maustettu Carolina Reaper -chilillä! Sinulle, joka et ole niin perillä asiasta, voimme kertoa, että Carolina Reaper on helvetillisen-hirvittävän-hyi hitto-mitätapahtuu-kuolenkominänyt-vahvaa!

Uskallatko vastata Tube of Terror -haasteeseen (kutsutaan myös Death Nut Challenge)? Siinä on tarkoitus, että syöt 1-2 pähkinää kerralla kunnes tuubi on tyhjä, sitten istut paikoillasi juomatta tai syömättä kokonaista viisi minuuttia. Jos selviät tästä juoksematta hakemaan vettä, jogurttia tai kuolematta siihen paikkaan, olet selvinnyt haasteesta ja voit kutsua itseäsi mestariksi! Haasta itsesi, velipoika tai uskomattoman "kestävä" isäsi, joksi hän mielellään kutsuu itseään.

Huomio että nämä pähkinät ovat äärimmäisen vahvoja. Niitä ei tulisi nauttia lasten, raskaana olevien, sinun jolla on sydänsairauksia tai yleensä herkkien ihmisten. Pähkinät sisältää 13 miljoonaista scoville-uutetta, joka on mielettömän vahvaa!

Toimitetaan kappaleittain putkessa, jossa 43 grammaa.

Ainesosat: Jumbo XL Virginia Maapähkinät, ruokosokeri, Carolina reaper paprika, paprika (suklaa bhutlah, 7 pot, 7 pot douglah, moruga scorpion), merisuola, 13 m kapsaisiinikristalleja, mausteet. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Jumbo XL Virginia Jordnötter, rörsocker, carolina reaper paprika, paprika (choklad bhutlah, 7 pot hjärnstam, 7 pot douglah, moruga scorpion), havssalt, 13m capsaicin kristaller, krydda. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Tägit

ARVOSTELUT (10)

Arvostelut

 • Arvostelun jätti... Jussi-pekka 4 kuukautta sitten
  Tulisuus yllätti. Polte kuitenkin levittyi 30 minuutissa,mutta aamulla huomasimme eilen syötyjen syötyjen pähkinöiden potkivan takasin.
  2 / 5 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Marko 3 päivää sitten
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Niklas 8 kuukautta sitten
  Starkt nå förbannat. Fick även en autograf på tuben utav johnny scoville.
  5 / 8 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen55714 tai ladata ne manuaalisesti.
castle