tropic-dream-strawberry-daiquiri-77585-2

Tropic Dream Strawberry Daiquiri

2,99 €

Tropic Dream Strawberry Daiquiri on alkoholiton eksoottinen drinkki, joka maistuu auringossa kypsyneiltä mansikoilta ja limeltä. Täytä lasi Tropic Dream Strawberry Daiquiri -juomalla ja jäämurskalla. Koristele mansikalla. Sulje silmäsi ja tunne auringossa paahtuneiden mansikoiden ja raikkaan limen tuoksu. Maista drinkkiä ja nauti eksoottisen maailman mausta! Nauti juoma sellaisenaan tai sekoita siihen valkoista rommia.

Vinkki: Tee frozen strawberry daiquiri – sekoita juoma ja jää tehosekoittimessa niin, että siitä tulee melkein sileää ja juo paksun juomapillin läpi.

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä, jotka tuotetaan Ruotsissa. Hedelmäjuomat sisältävät aina sekoituksen vähintään 2 eksoottisesta hedelmästä, mikä antaa jännittävän makuelämyksen. Nämä alkoholittomat juomat voidaan nauttia sellaisenaan tai haluttaessa sekoittaa alkoholin kanssa. Maut ovat klassisia cocktaileja – suosittuja, hedelmäisiä drinkkejä, jotka sopivat kaikkiin juhlatilaisuuksiin tai antamaan kultareunusta aivan tavalliseen arki-iltaan.

Aineosat: Vesi, tuoremehu tiivisteestä 10 % (omena, appelsiini, mansikka, lime), sokeri, happo (sitruunahappo), aromi, mustaporkkanauute, stabilointiaine (E445), väriaine (beetakaroteeni).

Ingredienser: Vatten, juice från koncentrat 10% (äpple, apelsin, jordgubbe, lime), socker, syra (citronsyra), arom, extrakt av svart morot, stabiliseringsmedel (E445), färgämne (betakaroten).
Tuotenro 77585-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit