vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
tropic-dream-pina-colada-77584-2

Tropic Dream Pina Colada

2,99 €

Tropic Dream Piña Colada on alkoholiton eksoottinen drinkki, joka maistuu mehukkaalta ananakselta ja kookokselta. Täytä lasi Tropic Dream Piña Colada -juomalla ja jääpaloilla. Ananasviipale tekee juomasta ylellisemmän. Sulje silmäsi ja tunne ihana kookoksen ja ananaksen tuoksu. Maista drinkkiäsi ja nauti eksoottisen maailman mausta. Nauti juoma sellaisenaan tai sekoita siihen valkoista rommia.

Vinkki! Sekoita juoma jäämurskan kanssa tehosekoittimessa korkeimmalla nopeudella hetken aikaa ja siitä tulee ihanan vaahtoava ja kermainen!

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä, jotka tuotetaan Ruotsissa. Hedelmäjuomat sisältävät aina sekoituksen vähintään 2 eksoottisesta hedelmästä, mikä antaa jännittävän makuelämyksen. Nämä alkoholittomat juomat voidaan nauttia sellaisenaan tai haluttaessa sekoittaa alkoholin kanssa. Maut ovat klassisia cocktaileja – suosittuja, hedelmäisiä drinkkejä, jotka sopivat kaikkiin juhlatilaisuuksiin tai antamaan kultareunusta aivan tavalliseen arki-iltaan.

Aineosat: Vesi, sokeri, hedelmämehu* ja sose 10 % (ananas-, omenamehu, omenasose), kerma, happo: sitruunahappo – maitohappo, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, sakeuttamisaine: pektiini, aromit, kookoskerma, maitoproteiini, sitruunamehu, antioksidanttiaine: askorbiinihappo. *Mehu on valmistettu hedelmämehutiivisteestä.

Ingredienser: Vatten, socker, fruktjuice* och puré 10% (ananas-, äpplejuice, äppelpuré), grädde, syra: citronsyra – mjölksyra, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, aromer, kokosgrädde, mjölkprotein, citronjuice, antioxidationsmedel: askorbinsyra. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.
Tuotenro 77584-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit