tropic-dream-mojito-77582-2

Tropic Dream Mojito

2,99 €

Tropic Dream Mojito on alkoholiton eksoottinen drinkki, joka maistuu raikkaalta mintulta ja limeltä. Täytä lasi Tropic Dream Mojito -juomalla ja jäämurskalla. Korista limeviipaleella ja muutamalla mintunlehdellä. Sulje silmäsi ja tunne raikas limen ja mintun tuoksu. Maista drinkkiä ja nauti eksoottisen maailman mausta! Nauti juoma sellaisenaan tai sekoita siihen valkoista rommia.

Vinkki: Kun lasissa on tuoretta minttua, on helpompi juoda juomapillin kanssa.

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä, jotka tuotetaan Ruotsissa. Hedelmäjuomat sisältävät aina sekoituksen vähintään 2 eksoottisesta hedelmästä, mikä antaa jännittävän makuelämyksen. Nämä alkoholittomat juomat voidaan nauttia sellaisenaan tai haluttaessa sekoittaa alkoholin kanssa. Maut ovat klassisia cocktaileja – suosittuja, hedelmäisiä drinkkejä, jotka sopivat kaikkiin juhlatilaisuuksiin tai antamaan kultareunusta aivan tavalliseen arki-iltaan.

Aineosat: Vesi, hedelmämehu* (omena-, lime-, sitruuna-, appelsiinimehu), sokeri, appelsiiniuute, luonnollinen minttuaromi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, antioksidanttiaine: askorbiinihappo, sakeuttamisaine: hedelmäydinjauho, väriaineet: klorofylli- ja klorofylliinikupariyhdistelmä – beetakaroteeni. * Mehu valmistettu hedelmämehutiivisteestä.

Ingredienser: Vatten, fruktjuice* (äppel-, lime-, citron-, apelsinjuice), socker, apelsinextrakt, naturligt myntaarom, surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidationsmedel: askorbinsyra, förtjockningsmedel: fruktkärnmjöl, färgämnen: klorofyll- och klorofyllinkopparkomplex – betakaroten. * Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.
Tuotenro 77582-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit