tropic-dream-mango-77580-2

Tropic Dream Mango

2,90 €

1 litra

 − art.nr 77580-1
Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä. Tämä eksoottinen mangojuoma, johon on sekoitettu auringossa kypsyneitä appelsiineja, sopii yhtä hyvin janonsammuttajaksi kuin pohjaksi eksoottisiin drinkkeihin tai aamiaiseksi.

Kaada hyvin jäähdytetty Tropic Dream Mango lasiin. Sulje silmäsi ja kuvittele olevasi eksoottisilla, kaukaisilla hedelmämarkkinoilla. Tunne aromaattinen mangon tuoksu, jossa mausteinen makeus sekoittuu johonkin hieman kirpeään. Kuvittele mielessäsi kaunis pyramidi auringon lämmittämiä hedelmiä, joiden värit vaihtelevat punaisesta keltaiseen ja vihreään. Maista mangojuomaa ja nauti eksoottisen maailman mausta.

Vinkki: Koristele appelsiininviipaleella.

Tropic Dream on sarja eksoottisia hedelmäjuomia ja alkoholittomia drinkkejä, jotka tuotetaan Ruotsissa. Hedelmäjuomat sisältävät aina sekoituksen vähintään 2 eksoottisesta hedelmästä, mikä antaa jännittävän makuelämyksen. Nämä alkoholittomat juomat voidaan nauttia sellaisenaan tai haluttaessa sekoittaa alkoholin kanssa. Maut ovat klassisia cocktaileja – suosittuja, hedelmäisiä drinkkejä, jotka sopivat kaikkiin juhlatilaisuuksiin tai antamaan kultareunusta aivan tavalliseen arki-iltaan.

Aineosat: Vesi, appelsiinimehu* (27 %), sokeri, mangosose (3 %), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, väriaine: beetakaroteeni, luonnolliset aromiaineet. *Mehu on valmistettu hedelmämehutiivisteestä.

Ingredienser: Vatten, apelsinjuice* (27%), socker, mangopuré (3%), surhetsreglerande medel: citronsyra, färgämne: betakaroten, naturliga aromämnen. *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit