trolli-stekta-agg-3

Trolli Stekta Ägg

9,99 €

Onko pääsiäismunat ostettu? Älä unohda ostaa karkkeja jolla ne täytät! Niin kuin nämä fantastisen hyvät paistetut munat esimerkiksi.

Paistetut munat ovat hedelmän makuisia herkullisia vaahtokarkkeja, ja monien mielestä tosi suosittuja, siis osta itsellesi pussi heti. Ja pussi sisältää ei vähempää kuin 1000 grammaa, siis YKSI  KILO paistettuja munia! Täydellistä, kun haluat täyttää monia pääsiäismunia tai jos paistetut munat sattuvat olemaan suosikkikarkkejasi.

Ainesosat: Tärkkelyssiirappi, sokeri, gelatiini, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, pintakäsittelyaine: mehiläisvaha, aromiaineet, väriaineet: E100, E120. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Stärkelsesirap, socker, gelatin, surhetsgörare: sitruunahappo ytbehandlingsmedel: bivax, aromämnen, väriaineet: E100, E120. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 25496-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

18

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit