trivial-pursuit-dr-who-1
trivial-pursuit-dr-who-2

Trivial Pursuit Dr. Who

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tiedättekö sinä ja ystäväsi kaiken tietämisen arvoisen kymmenennestä tohtorista, Amy Pondista ja Daleksista? Todistakaa se! Tämä painos Trivial Pursuitista on täynnä kysymyksiä kaikesta mitä The Doctor on nähnyt ja tehnyt matkoillaan läpi ajan sekä tilan. Pistä kaveriporukka koetukselle ja ota selvää, kuka tietää melkein yhtä paljon universumista kuin Tohtori itse!

Trivial Pursuit Dr. Who on tietopeli kysymyksillä brittiläisestä kultti-tv-sarjasta Doctor Who. Peli sisältää 600 kysymystä eri vaikeusasteilla ja eri kategorioista, mukaan lukien kysymyksiä tietyistä jaksoista, sitaateista, tohtorin seuraajista ja heidän kohtaamistaan hirviöistä. Peli on englanniksi, vaatii vähintään 2 pelaajaa ja sopii 12-vuotiaista alkaen.

  • Kieli: Englanti
  • Pelaajia: 2+ kpl
  • Ikä: 12 vuotta 
  • Genre: Tietopeli, popkulttuuri, seurapeli