vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
traffic-warden-van-slotten-4kg-75534-1

Traffic Warden Van Slooten Suurpakkaus

34,99 €

Saavatko ainoastaan pysäköintivalvojat ostaa näitä makeisia? EI, ei tietenkään, mutta kas ihmettä, kuinka hyvää tämä lakritsipala on! Todellinen suosikki, jos meiltä kysytte! Ja parasta kaikessa on se, että se toimitetaan suurpakkauksena, joten voit huoletta tarjota ystävillesi maailman parasta lakritsia jäämättä itse ilman.

Traffic Warden Van Slooten Suurpakkaus on uskomattoman maukas makea lakritsi, joka on sokeroitu, ja joka toimitetaan 4 kg:n laatikossa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosi- fruktoosisiirappi, modifioitu tärkkelys (peruna, maissi), gelatiini (sika), lakritsijuuriuute, lakritsijuurijauhe, ammoniumkloridi (1%), väriaine (E150a), aromit.

Ingredienser: Socker, glukos- fruktossirap, modifierad stärkelse (potatis, majs), gelatin (svin), lakritsrotextrakt, lakritsrotspulver, ammoniumklorid (1%), färgämne (E150a), aromer.

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.




Tuotenro 75534-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit