olhallare-riktiga-man-dricker-ol-1

Tölkki Jäähdytin Riktiga Män Dricker Öl

7,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Viini soveltuu hyvin lounaalle ja päivälliselle, samppanjaa voi tarjoilla kun on aihetta juhlaan, drinkki sopii lämpimään kesäpäivään ja kun haluat juoda jotain, joka sopii mihin vain hetkeen ja aikaan, voit hyvin juoda olutta. Tiedät varmaan varsin hyvin, että tosimiehet juovat vain olutta?

Tölkki Jäähdytin Riktiga Män Dricker Öl on musta, kuminen tölkkicooler joka näyttää rengaspinolta. Cooler on varustettu tekstillä "Riktiga Män Dricker Öl". Cooler on kooltaan 10,5 x 8 x 8 cm ja siihen mahtuu tavallisen kokoinen tölkki tai pullo. Cooler auttaa pitämään juomasi viileänä.

Myydään kappaleittain.